ZÁKLADNÍ ŠKOLA OSOVOsov 93, 267 25

Hurá do školy

Hola, hola, škola už Vás všechny volá!!!!!

Prázdniny už se pomalu chýlí ke svému konci a je čas myslet na návrat do školních lavic. Těšíme se na všechny členy učitelského sboru i na všechny školáky, jejich rodiče a další zaměstnance školy.

Společně se sejdeme v pondělí  2. září v 8,00 před budovou školy. V případě nepříznivého počasí  se přesuneme do školní tělocvičny. První den nejsou nutné přezůvky ani aktovky.

Po společném uvítání přivítáme naše nové prvňáčky a pak bude následovat přesun do jednotlivých tříd. Rodiče prvňáčků mohou do třídy společně s dětmi. Dozví se informace o chodu školy, družiny i školní jídelny.

Předpokládaný konec je v 9,00 hodin. Školní jídelna v tento den ještě nebude v provozu, školní družina pouze v omezeném čase 6,15 – 10,00.

V úterý budeme již všichni s aktovkami a přezůvkami ve svých třídách.

Pro naše nové prvňáčky bude platit výuka v úterý a ve středu pouze dvě vyučovací hodiny – končit budou v 9,45.  . Následně si je mohou rodiče vyzvednout nebo využít školní družinu. Ve středu se budou fotit. Od čtvrtka už bude probíhat normální výuka do 11,45.

První školní týden nebude probíhat odpolední vyučování, výuka bude ukončena v 11,45, popř. 12,40 dle rozvrhu. Školní družina bude v plném provozu od úterý 3.9.2024.

Organizaci prvního školního týdne sledujte na našich stránkách.